City Quest România

Dacă nu ştiţi ce e City Quest România puteţi afla aici.

Acum că v-aţi informat, am să vă povestec cum a fost pentru noi, echipa Prime. Adică eu, Ale, Dia, Bobo şi Luci. Ne-am întâlnit la cinci jumătate, undeva în zona sensului giratoriu din Mărăşti şi am pornit spre Iuliu Small aka Iulius Mall, punctul de pornire. Am completat rapid formularele, devenind oficial echipa Prime, după care am avut timp berechet să ne bucurăm de promoţiile de iarnă de la Starbucks. La 7 fix am primit un mesaj de confirmare, primul quest şi am început să alergăm spre maşină. Mă întreb ce a gândit lumea din faţa mall-ului când 25 de indivizi au început să alerge.

Tema ediţiei -ediţie dedicată de altfel organizaţiilor- a fost Facultate de balet. Primul quest a fost atât de simplu, încât l-am rezolvat fără să ezităm, aşa că am pornit în rezolvarea celui de-al doilea task cu un avantaj de vreo 40 de minute.

În fiecare punct trebuia să ne aştepte câte unul dintre organizatori şi asta a dus la mai multe  întâmplări amuzante= am oprit un tip pe stradă, iar discuţia cu el a fost ceva de genul:

Noi: Eşti de la City Quest?

El: Poftim?

Noi: Mulţumim! La revedere!

Şi l-am lăsat pe săracul om fără să îi dăm nici o explicaţie. Am mai abordat un tip la un moment dat. Era în zona în care cătam noi. Stătea pe o bordură, lângă ceva bicleta, motocileta, skate nu mai ştiu ce. Nu era nici el the one, dar am râs pentru că nu am fost singurii care l-au întrebat.  La una din probe am primit o casetă, care urma să ne furnizeze indiciul cu care tebuia rezolvat questul. Maşina cu care eram nu avea şi casetofon, aşa că am oprit langă MC-ul din centru şi am rugat un taximetrist să ne lase să ascultăm mesajul. S-a uitat cam câş la noi nenea cu pricina, dar până la urmă părea chiar încântat că ne dă o mână de ajutor.  Atât de încântat că am ascultat de 3 ori mesajul de pe ea, iar ceilalţi taximetrişti se uitau la noi, blestemând cd playerele din dotare. Sau cel puţin asta îmi place să cred. Hahaha. Pe lângă asta, i-am terorizat pe Cezara, Cioben, Smara şi Alin cu telefoane. Au fost Google earth-ul nostru 🙂

A fost super fain. Am parcus în total peste 70 de km, am umblat prin aproape tot Clujul, ne-am pus minţiile la contribuţie şi ne-am distrat. Pe drum ne-am pierdut avantajul de timp, aşa că am luat locul 3. But it really was fun şi ne gândim serios să participăm şi la ediţii viitoare.

Reclame

One response to “City Quest România

  1. Imi poti recomanda o companie care organizeaza city quests in Cluj? Mersi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s