CFR oferă despăgubiri pentru întârzâierea trenurilor

Se aude cum că CFR va fii obilgat de normele europene să plătească, începând cu 3 decembrie despăgubiri pentru întârzâierea trenurilor. Cred că şi-au dat ăstia de sus seama că la noi mai mult aştepţi trenul decât călătoreşti cu el. Take my example. Luni, ca să ajung din urbea X în Cluj a trebuit să fac ţurţuri la nas timp de 80 de minute. Si dacă pe bilet scria că ajung la 16:20 în cluj…ei bine, am ajuns la 18 şi vreo câteva minute. Frumos, CFR!

Dar se pare că de acum înainte o să beneficiem de a refund în valoare de 25% din preţul biletului atunci când trenul întârzâie. Si pentru că o sa fie băieţi gigel, atunci când în loc de 7 ore o să facem 9 o să primim 50% din valoarea biletului. Deja îmi imaginez dosarul cu nşpe mii de anexe pe care trebuie sa îl prezinţi la ghiseu ca să primeşti şi aşa puţinii bănuţi înapoi.

Măcar intenţia contează, aşa cum contează la majoritatea lucrurilor făcute. Mă întreb ce ar face Japonia într-o astfel de situaţie, dacă dupa doar 3 minute de întârzâieri acumulate într-o perioadă de 1 an şi-au cerut scuze public.

Găsiţi aici un articol întreg despre subiect.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s