Cum sa pierzi noaptea…in 5 pasi

E simplu, iar reţeta e una sigură

Pasul 1 : te trezeşti cât poţi de târziu; ora 16 e excelent (aşa sigur nu o să ţi se facă somn mai repede de 4-5 dimineaţa)

Pasul 2: îţi faci o cafea tare(ca să te poţi trezi)

Pasul 3: te asiguri că ai un folder plin de filme, la care să te poţi uita în linişte întraga noapte

Pasul 4: după ce te-ai săturat de filme şi e deja ora 2, te apuci să îţi mai aranjezi una alta prin cameră(energie ai suficientă, că oricum nu ai făcut nimic toată ziua)

pasul 5: când în final simţi că te prinde un pic somnul şi te pui în pat, hotărât să te trezeşti la 9 cel târziu ca să nu mai pierzi încă o zi începi să te gândeşti la toate lucrurile pe care puteai să le faci azi, dar nu le-ai făcut, la câte o să faci mâine de dimineaţă, la toate cursurile de la care ai lipsit pentru că nu te-ai trezit, la ultima relaţie eşuată, la cât de tare te-a enervat azi vânzătoarea din magazinul de la colţul blocului(mai departe nu ai ajuns şi oricum ai coborât după ce ai blestemat mai bine de o jumatate de ora că nu găseşti o bricheta). Iţi mai aduci aminte de cel mai bun prieten al tău de la grădiniţă şi începi să te întrebi ce mai face şi pentru că nu te poţi opri începi să îţi imaginezi tot felul de scenarii. In unul sau două prietenul tău a renunţat la scoală, a început să îşi petreacă timpul în anturaje dubioase şi a ajuns în puşcărie. Câteodată îl vezi şi director la vreo multinaţională, dar hey…are aceiaşi vârstă ca şi tine…sigur e student pe undeva şi el. Mai ai câteva gânduri şi când te întorci de pe o parte pe alta observi că afară se luminează. Nervos, închizi ochii, convingi toate gândurile care te-au bântuit în ultimele 2 ore că e timpul să te lase în pace şi adormi.

Cu un pic de exerciţiu poţi ajunge să prinzi şi ora 8 dimineaţa. Iar când se întâmplă asta…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s